Serc

Basisonderwijs RK

Basisschool De Stokland

Jupiterstraat 3
5694 TG Breugel

Telefoon 0499 - 490388

Email stokland(at)skpo(dot)nl

De Stoklandschool is een bijzondere school, hetgeen in dit geval wil zeggen dat de katholieke levensbeschouwing er aan ten grondslag ligt. Maar ook kinderen met een andere (geloofs) overtuiging zijn er welkom. Uitgangspunt daarbij is dat de school vindt dat kinderen ook buiten de school met allerlei verschillend denkende mensen in aanraking komen en daar respectvol mee om moeten leren gaan. De manier waarop de school haar identiteit vorm geeft is te zien op haar website.

Naar www.stokland.nl

Basisschool de Bloktempel

IJssellaan 6
5691 HB Son

Telefoon 0499 - 490380

Email bloktempel(at)skpo(dot)nl

Basisschool De Bloktempel is een op de wijk gerichte school met een open en vriendelijk klimaat. Naast veel aandacht voor basisvakken is het nastreven van een goed pedagogisch klimaat kenmerkend voor de school. Afspraken, regels en het leren rekening te houden met elkaar zijn daar een wezenlijk onderdeel van.
De missie van de school is het verzorgen van op resultaat gericht onderwijs in een veilige omgeving, gebaseerd op een klimaat van vertrouwen, ondersteuning en uitdaging.

Naar www.bloktempel.nl

Basisschool De Harlekijn

Hoofdvestiging

Zandstraat 35
5691 CD Son

Telefoon 0499 - 490370 

Dependance

Ruysdaelstraat 2
5691 EA Son

Telefoon 0499 - 475947

Email harlekijn(at)skpo(dot)nl

De Harlekijn is een katholieke basisschool met 2 locaties. De onder- en middenbouwlocatie is gelegen aan de Zandstraat, in de wijk 't Zand. De onder- en middenbouwlocatie is het best te omschrijven als een prettig, ruimtelijk en gezellig gebouw met een eigen speelzaal. Op deze locatie zijn de groepen 1 tot en met 6 gehuisvest. De bovenbouwlocatie is gelegen aan de Ruysdaelstraat. In dit gebouw zijn de groepen 7 en 8 gehuisvest.
Belangrijke uitgangspunten van de school zijn een levensbeschouwelijke visie en een visie op het burgerschap. Voor de gehele missie kunt u terecht op de website van de school.

Naar www.bsdeharlekijn.nl